Van der Valk Hotel Breda Princeville

Eten & Drinken

Wilt u met een grote groep gasten komen eten? 

Bijvoorbeeld met een busgezelschap, personeelsvereniging, sportclub of juist met een selecte groep vrienden of familie? 

Dan kunt u ook een keuze maken uit onze samengestelde dinerbuffetten (vanaf 20 volwassenen)

 

Dinerbuffetten

Dinerbuffet 1 € 27,50 p.p.

U wordt ontvangen met een soep van het huis.
(deze wordt uitgeserveerd)

Daarna vindt u op het buffet de volgende koude gerechten

  • Aardappelsalade met roomkaas, rode peper korrels, bosui en selderij
  • Waldorf salade met knolselderij reepjes, mandarijn, walnoten, appel en gewelde rozijnen
  • Gerookte zalmfilet met rode ui, kappertjes, zongedroogde tomaten en olijfringen
  • Gambasalade geserveerd met basilicum, knoflook en bieslook
  • Griekse fetasalade met cherry tomaatjes, komkommerblokjes, rode ui, paprika, rucola, pijnboompitten, olijven, oregano en verse olijven.
  • Ghanda ham met meloen
  • Carpaccio met rucola, zongedroogde tomaatjes, Parmezaan en pijnboompitten

Op het buffet vindt u de volgende warme gerechten:

  • Vegetarische ricotta cannelloni overgoten met een tomatenbasilicumsaus
  • Gegrild varkensmedaillon met bospaddenstoelen in een tijm saus
  • In knoflook gebakken scampi’s op de plaat
  • Ratatouille samengesteld uit aubergine, paprika, ui, champignons en knoflook
  • Aardappels in de schil, in de oven bereid met zeezout en rozemarijn
  • Kalkoentournedos met geweckte groenten en verse kruiden

Bovenstaande wordt begeleid met:
Vers gebakken broodsoorten
Boter en kruidenboter
Diverse huisgemaakte koude sauzen en dressings

Als afsluiter wordt er een kopje koffie/thee geserveerd.

Dinerbuffet 2 € 30,50 p.p.

U wordt ontvangen met een soep van het huis.
(deze wordt uitgeserveerd)

Daarna vindt u op het buffet de volgende koude gerechten:

  • Salade met grote scampi’s geserveerd met cherrytomaten, gegrilde courgette en gegrilde paprika
  • Insalata Caprese van buffelmozzarella, balsamico azijn, cherrytomaten, pijnboompitten en basilicum
  • Vispallet bestaande uit gerookte zalm, gerookte haring, gerookte makreel en gerookte forel
  • Aardappelsalade met bieslook, sjalotten, tijm, appelblokjes, selderij en augurk
  • Vitello tonato met kappertjes en olijven
  • Toscaanse tomatensalade
  • Witlofsalade geserveerd met appel, ham, rozijnen en citroensap, op smaak gebracht met een mosterdmayonaise
  • Italiaanse carpaccio belegd met Parmezaanse kaas, pijnboompitjes, Pommodori tomaten, olijven en een dressing van pesto

Op het buffet vindt u de volgende warme gerechten: 

  • Getrancheerde entrecote geserveerd met rozemarijn jus
  • Schnitzel met garnituur Princeville
  • Gegrilde kipfilet geserveerd met champignon-kaas roomsaus
  • Zalmfilet met bearnaisesaus
  • Vegetarische cannelloni’s gevuld met feta, spinazie overgoten met tomatensaus
  • Zoete aardappelfrietjes
  • Gebakken scampi’s in basilicum en aioli
  • Groenten van het seizoen

Bovenstaande wordt begeleid met:
Vers gebakken broodsoorten
Boter en kruidenboter
Diverse huisgemaakte koude sauzen en dressings

Als afsluiter wordt er een kopje koffie/thee geserveerd

Dinerbuffet 3 € 36,00 p.p.

U wordt ontvangen met een welkomsthapje. (amuse)

Daarna vindt u op het buffet de volgende koude gerechten:

  • Vitello Tonato, dun gesneden fricandeau bestreken met een mayonaise van tonijn
  • Frisse salade van rode bieten, aardappel in schil, appel, gesnipperd uitje, bosuitjes en zure room
  • Farfalla pasta salade bestaande uit knoflook, cherrytomaten, ui en Fontina kaas
  • Gerookte zalmfilet geserveerd met kappertjes en verse uien ringen
  • Salade Nicoise: Tonijnsalade met ei, boontjes, rode ui en rucola
  • Carpaccio van ossenhaas met een Italiaanse garnituur en een dressing van basilicum
  • Ghanda ham met gekarameliseerde meloenbolletjes
  • Avocado blokjes met kreeftengarnalen, bieslook en cocktailsaus
  • Pikante kipsalade met ananas, kerrie mayonaise en vleeskruiden
  • Koude groenten salade van gegrilde groenten
  • Tomaat-mozarella plateau

 

Op het buffet vindt u de volgende warme gerechten:

  • Getrancheerde entrecote geserveerd met rode wijnsaus en sjalotjes
  • Gegrilde kipfilet met basilicum en knoflook
  • Gebakken gamba’s in aioli
  • Paella met diverse zeevruchten
  • Sliptongetjes a la minute gebakken op de plaat
  • Ravioli geserveerd met bosuitjes en beurre Blanc
  • Twee soorten gebakken seizoengroenten
  • Gebakken aardappeltjes en rôsti’s

Bovenstaande wordt begeleid met:
Vers gebakken broodsoorten
Boter en kruidenboter
Diverse huisgemaakte koude sauzen en dressings 

Als afsluiter wordt er een kopje koffie/thee geserveerd.

Barbecuebuffet € 29,50 p.p.

Soep van de dag

***

Witlofsalade
Tomatensalade
Koolsalade
Komkommersalade
Koude sauzen
Ambachtelijke broodsoorten en boters
Frietjes

***

Van de barbecue:

Malse biefstukjes                               Gamba’s        
Kipfilets                                              Vispakketjes
Grote hamburgers                              Maïskolven
Lamsrack of lamskotelet                              
Overheerlijke worstjes

***

Dessertbuffet:
Vers fruit                   
Apfelstrüdel  
Ijstaart           
Chocolademousse
Sorbetijs

Dessertbuffetten

Breidt uw dinerbuffet uit met één van deze dessertbuffetten. 

Dessertbuffet Bella € 6,50 p.p.

Warme apfelstrüdel   
IJstaarten       
Chocolademousse                 
Vers fruit                   
Slagroom

Dessertbuffet du Chef € 8,50 p.p.

Soesjes
Vruchtenbavarois
IJstaart
Limburgse vlaai
Panna cotta
Parfait van aardbei
Vruchtenmousse
Chocolademousse
Vers fruit
Warme chocoladesaus