Van der Valk Hotel Breda Princeville

Eten & Drinken

Menu

Bij Hotel Princeville is het mogelijk om a la carte te diner, voor grotere groepen serveren wij ook speciale 3 gangen menu's

Neem hieronder alvast een kijkje op onze menukaart:

Lunchgerechten

Tonijn pasta Capellini € 13.50
Tonijn met rode peper, knoflookolie, bosui en Parmezaanse kaas

Salade Chèvre € 13.50
Salade van luxe slasoorten met gegrilde verse geitenkaas, van de Bettinehoeve uit Etten-Leur en een dressing van balsamico

Salade Fitness € 13.75
Gemarineerde gegrilde kipfilet, geserveerd met frisse gemengde salade, cashewnoten en snoeptomaat

Focaccia Carpaccio € 13.75
Flinterdun gesneden rundercarpaccio, belegd met Parmezaanse kaas, pijnboompitten, kappertjes, rucola, zongedroogde tomaten en honingmosterd dressing

Trio van Vis € 13.75
3 soorten brood belegd met garnalenkroket, tonijnsalade en gerookte zalm

Trio van Vlees € 13.50
3 soorten brood belegd met rundvleeskroket, carpaccio en filet Americain

Focaccia gerookte Zalm € 13.50
Focaccia met bieslook- kruidenkaas, ruim belegd met koud gerookte Noorse zalmfilet, gegarneerd met diverse sla soorten en rode ui-ringen

Veganistische tosti € 7.50
Tosti met pesto en gegrilde groenten

 



 

Klassieke lunchgerechten

Clubsandwich veganistisch € 10.75
Speltbrood besmeerd met avocado, belegd met boerenkool, tomaat, gebakken tofu en alfalfa spruiten

Uitsmijters en omeletten vanaf € 7.50
Vanzelfsprekend kunt u alle eiergerechten bij ons bestellen.
Keuze uit ham, kaas, rosbief of spek en een keuze uit wit of bruin brood

2 Kroketten € 8.50
2 Kroketten met een keuze uit wit brood, bruin brood of friet, geserveerd op een bedje van gemengde salade en mosterd

Hollandse garnalenkroketten € 12.75
2 Hollandse garnalenkroketten geserveerd op een bedje van gemengde sla en mosterd

Twaalfuurtje € 10.75
Geserveerd met een soep naar keuze (groente-, tomaten-, kippen- of bospaddenstoelensoep), spiegelei met ham, kaas, rosbief of spek en een kroket.
Met een keuze uit wit of bruin brood

Broodje Barones € 7.75 
Bruin rond granenbroodje geserveerd met rosbief, truffelmayonaise, rucola, zongedroogde tomaat en pijnboompitjes

 

Voorgerechten

Cocktail van Kreeftengarnalen € 12.75
Grijze garnalen op een chiffonade van ijsbergsla met appel en citroen. Geserveerd met een klassieke cocktailsaus

Linguine Vongolé € 14.50
In knoflookolie roergebakken schelpen en zeevruchten en verse tuinkruiden geserveerd op een bedje van linguine

Carpaccio van Ossenhaas € 13.75
Runderhaascarpaccio met Parmigiano Reggiano, geroosterde pijnboompitten, frisse luxe sla besprenkeld met een dressing van honing-mosterd


 

Soepen

Soep van de dag € 5.50
Dagelijks wisselende dagsoep

Groene aspergesoep € 5.50
Aspergesoep op basis van groene asperges.

Kippensoep € 5.50
Kippenbouillon rijkelijk gevuld met een garnituur van prei, bosui, taugé, geplukte kip en kruiden.

Tomatensoep € 5.50
Lichtgebonden Pomodorisoep geparfumeerd met basilicum

Bospaddenstoelensoep € 5.75
Huisbereide soep van verse bospaddenstoelen

'Dwars door de groententuin' € 5.50
Rijkelijk gevulde groentesoep met een garnituur van eiervermicelli en 'rundsballetjes'

 

 

Hoofdgerechten Vlees

Traditioneel Varkenshaasje € 18.75
Gebakken varkenshaas geserveerd met een saus van bospaddenstoelen

Gebakken Kalfslever € 16.75
Kalfslever met gebakken ui, gerookt Zeeuws spek, geserveerd met een demi glacé

Schnitzel 'Princeville' € 17.75 
Varkensschnitzel overgoten met een garnituur van tomaat en paddenstoelen. Gegratineerd met kaas en geserveerd met een demi glacé 

Traditionele Runderbiefstuk € 19.50
Gebakken runderbiefstuk overgoten met een traditionele stroganoffsaus

Ierse Prime Beef (Aberdeen Angus) € 24.00
Op een bedje van rettich, selderij en paprikareepjes met een saus naar keuze

Klassieke Rundertournedos € 26.50
In roomboter gebakken ossenhaas geserveerd met een stroganoffsaus

Reuzensaté € 17.75
Grote spies van kippendij geserveerd met gedroogde uitjes, kroepoek, satésaus, gefrituurde banaan, taugé, sperziebonen en gebakken Indische rijst

Gebakken maiskipfilet € 16.75
Geserveerd met een Roquefort saus

 

Hoofdgerechten vis

Gebakken zalm € 22.50
Gebakken zalmfilet geserveerd met linguine pasta, Noorse garnalen, gerookte zalmsnippers, overgoten met witte wijnsaus

Sliptongetjes à la Meunière € 22.50
3 In roomboter gebakken sliptongetjes geserveerd met ravigottesaus. Klassieker kan bijna niet.

Zeetong à la Meunière € 36.50
In roomboter gebakken Noordzeetong van 450 gram.
Geserveerd met kruidenboter en ravigottesaus

Gebakken kabeljauwfilet € 20.50
Gebakken kabeljauwfilet overgoten met dragonsaus

 

 

Hoofdgerechten vegetarisch

Truffel Penne pasta € 18.50
Penne pasta met courgette, paprika, bosui, broccoli en bloemkoolroosjes. In een romige truffelsaus

Ravioli met champignonvulling € 18.50
Ravioli gevuld met een champignonvulling geserveerd met geroosterde oesterzwammen en een truffel-crème saus

Gnocchi pomodoro € 18.50
Roergebakken gnocchi in een saus van gepofte tomaat, sjalotten en basilicum

Groentelasagne € 18.50
Rijkelijk gevulde lasagne van diverse groenten

 

Specialiteiten vlees

Mixed grill Princeville € 20.75
Gegrilde kipfilet, biefstukje, en een lamskotelet geserveerd met ananas, spek en kruidenboter

Ribeye € 20.75
Gegrilde Ribeye in een marinade van verse kruiden, geserveerd met kruidenboter

Gegrilde Pepersteak € 21.50
Pepersteak geserveerd met een pittige pepersaus

Chateaubriand (voor 2 personen) € 47.50
Getrancheerde runderhaas op een bedje van seizoensgroenten, bospaddenstoelen, pasta, en drie warme sauzen

T-Bone steak € 28.50
Gegrilde T-Bone steak gemarineerd in verse kruiden, geserveerd met saus naar keuze

Picanha € 22.50
In de oven gebraden picanha, geserveerd met seizoensgroenten

Specialiteiten vis

Proeverij van vis € 23.50
Samengesteld uit gebakken sliptong, gegrilde zalm en gamba's. Geserveerd met kruidenboter en beurre blanc

Zeebaars € 20.50
Op de plaat gebakken zeebaarsfilet geserveerd met een witte wijnsaus

Scholfilet € 20.50
Gebakken scholfilet met een remouladesaus

Nagerechten

Crème brûlée € 7.50
Een custard-achtig toetje met een gekarameliseerde laag suiker.

Trio van Chocolade € 8.50
Bestaande uit chocolade ijs, chocolademousse en chocoladebavaroise

Citroentaartje € 6.50
Afgegarneerd met een toefje citroenmerengue

Cheesecake € 7.25
Geserveerd met rood fruit en een toefje slagroom

Coupe aardbeien € 8.75
Met vanille-ijs en slagroom

 

 

 

Klassieke nagerechten

Dame blanche 'Princeville' € 5.75
Vanille-ijs geserveerd met warme chocoladesaus en slagroom

Vruchtensorbet € 6.75
Vers gesneden fruit geserveerd met 3 bolletjes sorbetijs en aardbeiensaus.
Overgoten met (alcoholvrije) bubbels, geserveerd met slagroom.

Banaan royale € 6.75
Banaan met vanille-ijs, advocaat, warme chocoladesaus, en slagroom.

Coupe advocaat € 6.75
Advocaatijs met slagroom

Panna cotta € 7.50
Geserveerd met rood fruit en slagroom

Voor onze kleine gasten hebben wij een speciaal kindermenu à € 8,50. Met natuurlijk een Timo Toekan cadeautje. 

Wanneer u speciale wensen heeft of dieeten, laat het ons dan tijdig weten.

Ook serveren wij iedere maand een heerlijk maandmenu. Bekijk  ons maandmenu van juli en ons maandmenu van augustus. 

Ook bij ons zijn de mosselen weer verkrijgbaar, bekijk onze kaart.