Van der Valk Hotel Breda Princeville

Eten & Drinken

Menu

Bij Hotel Princeville is het mogelijk om a la carte te diner, voor grotere groepen serveren wij ook speciale 3 gangen menu's

Neem hieronder alvast een kijkje op onze menukaart:

Lunchgerechten

Tonijn pasta Capellini € 13.50
Tonijn met rode peper, knoflookolie, bosui en Parmezaanse kaas

Salade Chèvre € 13.50
Salade van luxe slasoorten met gegrilde verse geitenkaas, van de Bettinehoeve uit Etten-Leur en een dressing van balsamico

Salade Fitness € 13.75
Gemarineerde gegrilde kipfilet, geserveerd met frisse gemengde salade, cashewnoten en snoeptomaat

Focaccia Carpaccio € 13.75
Flinterdun gesneden rundercarpaccio, belegd met Parmezaanse kaas, pijnboompitten, kappertjes, rucola, zongedroogde tomaten en honingmosterd dressing

Trio van Vis € 13.75
3 soorten brood belegd met garnalenkroket, tonijnsalade en gerookte zalm

Trio van Vlees € 13.50
3 soorten brood belegd met rundvleeskroket, carpaccio en filet Americain

Focaccia gerookte Zalm € 13.50
Focaccia met bieslook- kruidenkaas, ruim belegd met koud gerookte Noorse zalmfilet, gegarneerd met diverse sla soorten en rode ui-ringen

Veganistische tosti € 7.50
Tosti met pesto en gegrilde groenten

 



 

Klassieke lunchgerechten

Clubsandwich veganistisch € 10.75
Speltbrood besmeerd met avocado, belegd met boerenkool, tomaat, gebakken tofu en alfalfa spruiten

Uitsmijters en omeletten vanaf € 7.50
Vanzelfsprekend kunt u alle eiergerechten bij ons bestellen.
Keuze uit ham, kaas, rosbief of spek en een keuze uit wit of bruin brood

2 Kroketten € 8.50
2 Kroketten met een keuze uit wit brood, bruin brood of friet, geserveerd op een bedje van gemengde salade en mosterd

Hollandse garnalenkroketten € 12.75
2 Hollandse garnalenkroketten geserveerd op een bedje van gemengde sla en mosterd

Twaalfuurtje € 10.75
Geserveerd met een soep naar keuze (groente-, tomaten-, kippen- of bospaddenstoelensoep), spiegelei met ham, kaas, rosbief of spek en een kroket.
Met een keuze uit wit of bruin brood

Broodje Barones € 7.75 
Bruin rond granenbroodje geserveerd met rosbief, truffelmayonaise, rucola, zongedroogde tomaat en pijnboompitjes

 

Voorgerechten

Cocktail van Kreeftengarnalen € 12.75
Grijze garnalen op een chiffonade van ijsbergsla met appel en citroen. Geserveerd met een klassieke cocktailsaus

Linguine Vongolé € 14.50
In knoflookolie roergebakken schelpen en zeevruchten en verse tuinkruiden geserveerd op een bedje van linguine

Carpaccio van Ossenhaas € 13.75
Runderhaascarpaccio met Parmigiano Reggiano, geroosterde pijnboompitten, frisse luxe sla besprenkeld met een dressing van honing-mosterd


 

Soepen

Soep van de dag € 5.50
Dagelijks wisselende dagsoep

Groene aspergesoep € 5.50
Aspergesoep op basis van groene asperges.

Kippensoep € 5.50
Kippenbouillon rijkelijk gevuld met een garnituur van prei, bosui, taugé, geplukte kip en kruiden.

Tomatensoep € 5.50
Lichtgebonden Pomodorisoep geparfumeerd met basilicum

Bospaddenstoelensoep € 5.75
Huisbereide soep van verse bospaddenstoelen

'Dwars door de groententuin' € 5.50
Rijkelijk gevulde groentesoep met een garnituur van eiervermicelli en 'rundsballetjes'

 

 

Hoofdgerechten Vlees

Traditioneel Varkenshaasje € 18.75
Gebakken varkenshaas geserveerd met een saus van bospaddenstoelen

Gebakken Kalfslever € 16.75
Kalfslever met gebakken ui, gerookt Zeeuws spek, geserveerd met een demi glacé

Schnitzel 'Princeville' € 17.75 
Varkensschnitzel overgoten met een garnituur van tomaat en paddenstoelen. Gegratineerd met kaas en geserveerd met een demi glacé 

Traditionele Runderbiefstuk € 19.50
Gebakken runderbiefstuk overgoten met een traditionele stroganoffsaus

Ierse Prime Beef (Aberdeen Angus) € 24.00
Op een bedje van rettich, selderij en paprikareepjes met een saus naar keuze

Klassieke Rundertournedos € 26.50
In roomboter gebakken ossenhaas geserveerd met een stroganoffsaus

Reuzensaté € 17.75
Grote spies van kippendij geserveerd met gedroogde uitjes, kroepoek, satésaus, gefrituurde banaan, taugé, sperziebonen en gebakken Indische rijst

Gebakken maiskipfilet € 16.75
Geserveerd met een Roquefort saus

 

Hoofdgerechten vis

Gebakken zalm € 22.50
Gebakken zalmfilet geserveerd met linguine pasta, Noorse garnalen, gerookte zalmsnippers, overgoten met witte wijnsaus

Sliptongetjes à la Meunière € 22.50
3 In roomboter gebakken sliptongetjes geserveerd met ravigottesaus. Klassieker kan bijna niet.

Zeetong à la Meunière € 36.50
In roomboter gebakken Noordzeetong van 450 gram.
Geserveerd met kruidenboter en ravigottesaus

Gebakken kabeljauwfilet € 20.50
Gebakken kabeljauwfilet overgoten met dragonsaus

 

 

Hoofdgerechten vegetarisch

Truffel Penne pasta € 18.50
Penne pasta met courgette, paprika, bosui, broccoli en bloemkoolroosjes. In een romige truffelsaus

Ravioli met champignonvulling € 18.50
Ravioli gevuld met een champignonvulling geserveerd met geroosterde oesterzwammen en een truffel-crème saus

Gnocchi pomodoro € 18.50
Roergebakken gnocchi in een saus van gepofte tomaat, sjalotten en basilicum

Groentelasagne € 18.50
Rijkelijk gevulde lasagne van diverse groenten

 

Specialiteiten vlees

Mixed grill Princeville € 20.75
Gegrilde kipfilet, biefstukje, en een lamskotelet geserveerd met ananas, spek en kruidenboter

Ribeye € 20.75
Gegrilde Ribeye in een marinade van verse kruiden, geserveerd met kruidenboter

Gegrilde Pepersteak € 21.50
Pepersteak geserveerd met een pittige pepersaus

Chateaubriand (voor 2 personen) € 47.50
Getrancheerde runderhaas op een bedje van seizoensgroenten, bospaddenstoelen, pasta, en drie warme sauzen

T-Bone steak € 28.50
Gegrilde T-Bone steak gemarineerd in verse kruiden, geserveerd met saus naar keuze

Picanha € 22.50
In de oven gebraden picanha, geserveerd met seizoensgroenten

Specialiteiten vis

Proeverij van vis € 23.50
Samengesteld uit gebakken sliptong, gegrilde zalm en gamba's. Geserveerd met kruidenboter en beurre blanc

Zeebaars € 20.50
Op de plaat gebakken zeebaarsfilet geserveerd met een witte wijnsaus

Scholfilet € 20.50
Gebakken scholfilet met een remouladesaus

Nagerechten

Crème brûlée € 7.50
Een custard-achtig toetje met een gekarameliseerde laag suiker.

Trio van Chocolade € 8.50
Bestaande uit chocolade ijs, chocolademousse en chocoladebavaroise

Citroentaartje € 6.50
Afgegarneerd met een toefje citroenmerengue

Cheesecake € 7.25
Geserveerd met rood fruit en een toefje slagroom

Coupe aardbeien € 8.75
Met vanille-ijs en slagroom

 

 

 

Klassieke nagerechten

Dame blanche 'Princeville' € 5.75
Vanille-ijs geserveerd met warme chocoladesaus en slagroom

Vruchtensorbet € 6.75
Vers gesneden fruit geserveerd met 3 bolletjes sorbetijs en aardbeiensaus.
Overgoten met (alcoholvrije) bubbels, geserveerd met slagroom.

Banaan royale € 6.75
Banaan met vanille-ijs, advocaat, warme chocoladesaus, en slagroom.

Coupe advocaat € 6.75
Advocaatijs met slagroom

Panna cotta € 7.50
Geserveerd met rood fruit en slagroom

Voor onze kleine gasten hebben wij een speciaal kindermenu à € 8,50. Met natuurlijk een Timo Toekan cadeautje. 

Wanneer u speciale wensen heeft of dieeten, laat het ons dan tijdig weten.

Ook serveren wij iedere maand een heerlijk maandmenu. Bekijk ons maandmenu van April