Breda hotel

Bedrijfsfeest Breda

Hotel Princeville is een uitstekende locatie voor uw bedrijfsfeest in Breda. In ons hotel kunt u meer dan enkel overnachten in riante kamers. Wij bieden ook zaalhuur en luxe faciliteiten als een zwembad en sauna.

Vier uw bedrijfsfeest in Breda

Hotel Princeville beschikt over diverse zalen waar u een bedrijfsfeest in Breda kunt geven. U kunt kiezen uit 23 multifunctionele zalen. Al deze zalen zijn geschikt voor kleine bijeenkomsten, diners en bedrijfsfeesten. Enkele voorbeelden van zalen:

Als u uw bedrijfsfeest in Breda wilt vieren, dan bieden wij diverse arrangementen. Op deze manier helpen wij u graag om een onvergetelijk feest neer te zetten. Gasten die met een elektrische auto komen, kunnen de auto bij ons opladen bij ons oplaadpunt.

Meer weten

Wilt u graag een bedrijfsfeest in Breda plannen in Hotel Princeville? Neem dan contact met ons op voor de mogelijkheden: +31 76 522 60 55. Wij zijn 24 uur per dag te bereiken. Via onze website kunt u een kamer boeken en ook blijft u gemakkelijk van ons op de hoogte door u aan te melden voor de nieuwsbrief. We maken ook graag een offerte op maat voor u.

Relevante pagina's: