Breda hotel

Groepsdiner

U kunt voor een groepsdiner terecht bij Hotel Princeville in Breda. Bij ons zijn niet alleen de overnachtingen luxe. Ook met onze faciliteiten als een zwembad en jacuzzi kunt u heerlijk ontspannen en in ons restaurant kunt u voor elke maaltijd van de dag terecht.

Kies voor een groepsdiner

Hotel Princeville is gelegen in Breda en beschikt over een eigen restaurant, dat de Barones heet. Hier kunt u ’s ochtends heerlijk ontbijten, in de middag genieten van een lunch en in de avond van een diner. Als u met een grote groep bent, kunt u ook kiezen voor een groepsdiner:

  • Wij beschikken over verschillende menu’s voor groepen;
  • De prijzen variëren van 15,50 tot 40,50 per persoon. Het is geheel aan u.

Hotel Princeville is trots op het feit dat wij het milieukeurmerk Green Key hebben weten te behalen. U merkt dit onder andere door ons oplaadpunt waar u de auto kunt opladen.

Meer weten

Indien u meer informatie wenst over een groepsdiner bij Hotel Princeville in Breda kunt u contact met ons opnemen door even te bellen: +31 76 522 60 55. U kunt natuurlijk ook overnachten bij ons. Via de website boekt u eenvoudig een kamer. Door u aan te melden voor de nieuwsbrief blijft u gemakkelijk van alles op de hoogte.

Relevante pagina's: