Trouwlocatie in Breda

Gefeliciteerd: u gaat trouwen en wij van Hotel Princeville, een prachtige trouwlocatie in Breda, maken graag onderdeel uit van deze mooie dag. Ons hotel heeft alles wat u nodig heeft onder één dak. Het is een officiële trouwlocatie en verder kunt u er heerlijk dineren met uw gasten, een receptie houden, een onvergetelijke feestavond vieren en ook nog eens romantisch overnachten in een van onze suites! Zo kunt u trouwen in Breda zonder te hoeven rijden van locatie naar locatie, waardoor u optimaal kunt genieten van deze prachtige dag.

Een trouwlocatie in Breda met alles erop en eraan

Hotel Princeville is een officiële trouwlocatie in Breda met drie mooie feestzalen. Deze zijn geschikt voor grote en kleine gezelschappen. Wij helpen u graag met het kiezen van de juiste zaal en het regelen van passende decoratie. Uiteraard voorzien wij en uw gasten ook graag van lekkere drankjes en hapjes en serveren wij op uw verzoek een uitgebreid buffet of een driegangendiner. Ook kunt u prachtige hotelkamers reserveren voor u en uw partner en uw gasten. In onze brochure vindt u een greep uit de mogelijkheden waaruit u kunt kiezen wanneer u bij ons komt trouwen in Breda.

Onze weddingplanners ontzorgen u volledig

Een bruiloft organiseren is een hele klus. Schakel daarom de hulp in van onze ervaren weddingsplanners. Zij nemen u veel werk uit handen. Zo maken ze een draaiboek, regelen ze hotelkamers en ze zijn jullie ceremoniemeester. Door hun hulp wordt u ontzorgt, waardoor trouwen op onze trouwlocatie in Breda nog mooier is.

Vertel ons uw wensen, wij horen ze graag

Ieder bruidspaar en elke bruiloft is uniek. Daarom nodigen wij u graag uit voor een persoonlijk gesprek om uw wensen voor trouwen in Breda te bespreken een offerte op maat samen te stellen. Neem gerust contact op door te bellen naar 0765226055 of stuur een e-mail naar weddings@princeville.valk.com. Samen maken we er op onze trouwlocatie in Breda een onvergetelijke dag van.

 

Met liefdevolle groet,

Sanne van Egmond
Henri van Boxstel
Weddingplanners


0765226055
weddings@princeville.valk.com