Trouwen

Maak kennis met onze weddingplanners!

Onze weddingplanners stellen zich voor!
Bent u na het lezen enthousiast geworden en wilt u vrijblijvend informatie ontvangen over onze mogelijkheden? Of wilt u onze weddingplanners persoonlijk ontmoeten? Dan maken zij graag tijd voor u.
Stuur een mail naar weddings@princeville.valk.com of bel ons op 076 5240802.

Sanne

'Leuk dat je een bezoek brengt aan onze website en van harte gefeliciteerd met jullie verloving.

Ik ben Sanne van Egmond, jullie ideale sparringpartner voor de grote dag!
Van bruidsparen krijg ik vaak de opmerking dat ik zo goed ben in de balans te vinden tussen 2 tegenpolen. De bruiloft draait tenslotte om jullie allebei en ik waarborg graag beide wensen, waarbij het zelden voorkomt dat iemand een compromis moet doen.

Als klein meisje vond ik bruiloften al helemaal geweldig en dit is in de laatste jaren uitgegroeid tot een grote passie. Ik vind niets zo bijzonder als betrokken mogen worden bij dé dag. Vanaf de 1e plannen tot de laatste uurtjes van de feestavond, ik geniet van elk moment, samen met jullie.

In 2019 heb ik als kroon op mijn 10 jaar werkervaring, de opleiding tot Weddingplanner succesvol afgerond. Hierdoor heb ik nog meer kennis om jullie te begeleiden in de keuzes die gemaakt moeten worden.'

Henri

'Van harte gefeliciteerd met jullie aanstaand huwelijk! Wat leuk dat jullie bij ons een kijkje komen nemen. Mijn naam is Henri van Boxstel, een Bredase horecaman in hart en nieren met een passie voor gastvrijheid en het organiseren van feesten & evenementen.

Als kleine jongen was ik op verjaardagen al druk in de weer om iedereen te voorzien van een lekker hapje en drankje. Niet geheel verrassend dat ik de hotelschool ben gaan doen en altijd werkzaam ben geweest in de horeca. Via deze passie ben ik terecht gekomen bij Van der Valk Breda Princeville waar ik als operationeel manager van ons zalencentrum en restaurant een geoliede machine ben.

Om hier nog meer op in te kunnen spelen en mijn passie achterna te gaan, heb ik de opleiding weddingplanner gevolgd (en uiteraard met succes afgerond). Want zeg nu zelf, er is niets mooiers dan jullie dag tot in details te organiseren. Mijn doel is om jullie dag onvergetelijk te maken, de verwachting te overtreffen door mijn enthousiasme, oog voor detail en out of the box thinking.

Fête de l'amour – Feest van de liefde.'