Van der Valk Hotel Breda Princeville

Zalen

Dinerbuffetten voor groepen

Huur een van onze zalen en geniet met uw gezelschap van onze buffetten. Onze buffetsuggesties bieden voor uw gasten volop keuze. Uiteraard kunt u de buffetten ook meer naar uw smaak samenstellen. We helpen u daar graag bij.

Dinerbuffetten

Hieronder vindt u de verschillende dinerbuffetten.

Dinerbuffet 1 € 24,50 p.p.

U wordt ontvangen met een soep van het huis.
(deze wordt uitgeserveerd)

Daarna vindt u op het buffet de volgende koude gerechten:
- Oosterse noodle salade geserveerd met basilicum koriander, sperzieboontjes, een gesnipperd uitje en tomatenblokjes
- Salade van rode bieten met aardappels, crème fraiche en bosuitjes
- Gerookte Noorse zalmfilet met komkommerlinten, rode uienringen, kappertjes en dille
- Griekse fetasalade geserveerd met olijven, tomaten, pijnboompitten en venkelreepjes
- Vleessalade bestaande uit rosbief, ham en parmaham
- Selderijsalade, in azijn gelegde selderij met rozijnen, suiker en mandarijn partjes

Op het buffet vindt u de volgende warme gerechten:
- Pikante pasta bestaande uit paprika, lente ui, courgette, dille en verse knoflook
- Ossenhaaspuntjes in curry, begeleid met rode chilipepers, gember, ui, tomaat en kokosmelk
- Vispotje met diverse gestoomde vissoorten in een saus van witte wijn
- Pikante kipreepjes met sesamzaadjes en gembersap
- Lekkere geweckte groenten met diverse kruiden
- Aardappels in de schil in de oven bereid met zeezout en rozemarijn

Bovenstaande wordt begeleid met: 
Vers gebakken broodsoorten
Boter en kruidenboter
Diverse huisgemaakte koude sauzen en dressings

Als afsluiter wordt er een kopje koffie/thee geserveerd 

Dinerbuffet 2 € 30,50 p.p.

u wordt ontvangen met een soep van het huis. 
(deze wordt uitgeserveerd)

Daarnaast vindt u op het buffet de volgende koude gerechten:
- Avocado-garnalen salade geserveerd met pommodori, komkommer en paprikareepjes met een dressing van dille
- Mediterrane pasta salade met verse basilicum, cherrytomaatjes, sperzieboontjes, gesnipperd uitje, lente ui en paprika julienne
- Gerookte vispallet bestaande uit gerookte zalmfilet, makreefilet, forelfilet met een rucolasalade, uienringen en kappertjes
- Toscaanse tomatensalade
- Aardappelsalade met mierikswortel crème fraiche en dille
- Witlofsalade geserveerd met appel, ham, rozijnen en citroensap, op smaak gebracht met een mosterdmayonaise
- Italiaanse carpaccio belegd met Parmezaanse kaas, pijnboompitjes, pommodori, olijven en een dressing van pesto.
- Diverse soorten kaas met witte en blauwe druiven

Op het buffet vindt u de volgende warme gerechten:
- Ossenhaas op Oosterse wijze, met cayennepeper en lichte kruiden
- Varkenshaas medaillon geserveerd met koriander en bospaddenstoelen
- In knoflook gebakken gamba's
- Vegetarische cannelloni's gevuld met feta, spinazie overgoten met tomatensaus
- Gestoomde zalmmootjes met zeekraal en een frisse saus van witte wijn en citroen
- Groenten van het seizoen
- Aardappelen bereid met zeezout of aardappel kroketjes

Bovenstaande wordt begeleid met:
Vers gebakken broodsoorten
Boter en kruidenboter
Diverse huisgemaakte koude sauzen en dressings

Als alfsluiter wordt er een kopje koffie/thee geserveerd 

Dinerbuffet 3 € 36,00 p.p.

U wordt ontvangen met een welkomsthapje (amuse)

Daarna vindt u op het buffet de voglende koude gerechten:
- Tomatencarpaccio met een dakje van fetakaas, olijven, zontomaatjes, pijnboompitjes, rucola sla geserveerd met een dressing van groene kruiden
- Salade van markreelfilet, roomkaas, rode peperkorrels, koolzaadhoning met zuurdesem vijgenbrood
- Gerookte zalmfilet geserveerd met kappertjes en verse uien ringen
- VitelloTonato, dun gesneden fricandeau bestreken met een mayonaise van tonijn
- Carpaccio van ossenhaas met een Italiaanse garnituur en een dressing van basilicum
- Italiaanse dun gesneden ham, geserveerd met meloenbolletjes, walnoten en fruit
- Ghanda ham, opgerold in Galia meloen, geserveerd op een bedje van groene mizuna en waterkers
- Dun gesneden lamsham met een dressing van frambozen en kappertjes
- Frisse salade van rode bieten, aardappels in schil, appel, gesnipperd uitje, bosuitjes en zure room

Op het buffet vindt u de volgende warme gerechten
- Kalfsfricassee geserveerd met champignons en kerriesaus
- Gesauteerde entrecôte met een rode wijnsaus en sjalotjes
- Gebakken scampi's geserveerd in een pittige zoetzure knoflooksaus
- Vispotje van zalm, kabeljauw, geserveerd met granalen, muskaatdruiven en witte wijnsaus
- Ravioli geserveerd met bosuitjes en beurre Blanc
- Bonne femme, een groente garnituur van doperwten, wortel, uien en spekreepjes.
- Gebakken krielaardappeltjes met prei ringen

Bovenstaande wordt begeleid met: 
Vers gebakken broodsoorten
Boter en kruidenboter
Diverse huisgemaakte koude sauzen en dressings

Als afsluiter wordt er een kopje koffie/thee geserveerd. 

Dessertbuffetten

U kunt uw dinerbuffet afsluiten met een bijpassend dessertbuffet, deze vindt u hieronder. 

Dessertbuffet 1 € 5,50 p.p.

Warme apfelstrudel
IJstaarten
Vers fruit
Slagroom

Dessertbuffet 2 € 6,50 p.p.

Crème Brulee
Flensjes
IJstaarten
Vers fruit
Slagroom

Dessertbuffet 3 € 7,50 p.p.

Huisgemaakt chocolade mousse
Lauwwarme brownies
Tiramisu
IJstaarten
Vers fruit
Slagroom

Dessertbuffet 4 € 8,50 p.p.

Soesjes
Vruchtenbavarois
Petit fours
IJs
Vruchtentaart
Vers fruit
Warme chocolade saus
Slagroom