HOTEL BREDA PRINCEVILLE IS OPEN

Van der Valk Hotel Breda Princville is geopend en hanteert aangepaste maatregelen. Graag vragen wij u rekening te houden met de aangescherpte maatregelen om uw gezondheid en die van onze medewerkers te kunnen waarborgen. Wij hopen u dan ook snel te mogen verwelkomen voor een veilig en vertrouwd verblijf in Hotel Breda Princville.

Corona Toegangsbewijs:
Vanaf 25 september vragen wij u om bij aankomst uw identiteitsbewijs én corona toegangsbewijs te tonen. Dit geldt voor alle personen vanaf 13 jaar, bij gebruik van zowel ons hotel als Business Center.

Eén van onze collega's verwelkomt u graag bij de ingang, waar u uw identiteitsbewijs en één van de volgende bewijzen moet laten zien:
- QR code/Vaccinatiebewijs
- Negatieve testuitslag welke niet ouder van 24 uur is. 
  Een officiële testuitslag is enkel geldig via de GGD of Testen voor Toegang
- Een bewijs dat u hersteld bent van Corona

Bovenstaande geldt voor alle gasten die gebruik willen maken van één van onze faciliteiten; vergaderzalen, restaurant en bar. 

Bijzonderheden:
- Eigen gasten ontvangen op de kamer is niet toegestaan.
- Bij aankomst dienen alle gasten zich te legitimeren. 

Zwembad, Wellness & Fitness zijn in aangepaste vorm open. Reserveren hiervoor is verplicht, dit kan bij de front-desk.

Wij danken u voor het begrip en het vertrouwen in ons hotel.

Bekijk onze aangepaste maatregelen


 

Faciliteiten


Restaurant
Het terras is geopend van 12:00u tot 22:00u. Bent u een hotelgast? Dan kunt u uiteraard vroeger gebruik maken van het ontbijtbuffet. (maandag t/m vrijdag vanaf 07:30u, zaterdag en zondag vanaf 08:00u)

Fitness & Wellness
Het zwembad, sauna's en de fitness zijn geopend, reserveren is verplicht.

Vergaderzalen
U kunt gebruik maken van de vergaderzalen. Voor meer informatie kunt u bij de Sales Afdeling terecht: sales@princeville.valk.com 


 

Veilig en vertrouwd

Bij Van der Valk heeft de gezondheid, veiligheid en welzijn van onze gasten en medewerkers de hoogste prioriteit. Om uw gezondheid en veiligheid te kunnen waarborgen, willen wij u vragen tijdens uw bezoek aan ons hotel het volgende beleid na te leven.


Heeft u verkoudheidsklachten, zoals neusverkoudheid, loopneus, niezen, keelpijn, lichte hoest of verhoging tot 38 graden Celsius? Dan vragen wij u thuis te blijven en niet naar het hotel te komen. 

Wij doen er alles aan om uw verblijf zo veilig en vertrouwd mogelijk te maken. Bedankt voor uw vertrouwen in Van der Valk en wij hopen u snel te mogen verwelkomen in ons hotel. Indien u vragen heeft, neem dan gerust contact op onze receptie. 

Met gastvrije groet, 

Familie Wohrmann