Maatregelen vanaf 19-12-2021

Algemeen

  • 1,5 meter afstand is verplicht voor alle volwassenen van 18 jaar. (met uitzondering van gasten die in 1 huis wonen)
  • Zoals op 26 november 2021 is besloten door de Nederlandse overheid, bent u verplicht om in alle publieke binnen locaties een mondmasker te dragen.

Restaurant/Hotelbar
Het restaurant en de hotelbar zijn gesloten.

  • Het ontbijt is in take away vorm. U kunt het ontbijt afhalen in het restaurant en dient op de kamer genuttigd te worden.
  • Voor de lunch en het diner is er een mogelijkheid voor het afhalen of roomservice. Hiervoor is een aangepast menu samengesteld. Na uw bestelling kunt u uw lunch/diner ophalen in het restaurant en dient op de kamer genuttigd te worden. De keuken is tot 22:00 uur geopend.
    Met uitzondering van 31 december dan is het restaurant geopend tot 20:00 uur.
  • Drankjes zijn te bestellen tot 23:00 uur
    Met uitzondering van 31 december dan is het restaurant aanwezig tot 22:00 uur.
  • Roomservice is mogelijk voor een toeslag van €10,- per bestelling.

Wellness
De wellness is gesloten.

Fitness
De fitness is geopend op basis van reservering. U kunt hiervoor reserveren bij onze front office.


 

Veilig en vertrouwd

Bij Van der Valk heeft de gezondheid, veiligheid en welzijn van onze gasten en medewerkers de hoogste prioriteit. Om uw gezondheid en veiligheid te kunnen waarborgen, willen wij u vragen tijdens uw bezoek aan ons hotel het volgende beleid na te leven.


Heeft u verkoudheidsklachten, zoals neusverkoudheid, loopneus, niezen, keelpijn, lichte hoest of verhoging tot 38 graden Celsius? Dan vragen wij u thuis te blijven en niet naar het hotel te komen. 

Wij doen er alles aan om uw verblijf zo veilig en vertrouwd mogelijk te maken. Bedankt voor uw vertrouwen in Van der Valk en wij hopen u snel te mogen verwelkomen in ons hotel. Indien u vragen heeft, neem dan gerust contact op onze receptie. 

Met gastvrije groet, 

Familie Wohrmann