Breda hotel

Overnachten Breda

Bij Hotel Princeville kunt u overnachten in de omgeving van Breda. Naast luxe hotelkamers, bieden wij diverse faciliteiten, waaronder een sauna, jacuzzi en zwembad. Alsof dat niet genoeg is, kunt u bij ons ook nog eens heerlijk eten op elk moment van de dag.

Comfortabel overnachten in de omgeving van Breda

Hotel Princeville heeft luxe kamers ter beschikking als u wilt overnachten in de omgeving van Breda. Wij hebben onder andere een familiesuite die voorzien is van het volgende:

Breda heeft veel te bieden. De bruisende stad heeft een historisch centrum, diverse winkelgebieden en voldoende cafés waar u een lekker kop koffie kunt drinken of de avond door kunt brengen. Het centrum van Breda is uitstekend te bereiken vanuit ons hotel. Ons hotel beschikt ook over een oplaadpunt voor elektrische auto

Online boeken

Via de website van Hotel Princeville boekt u eenvoudig een kamer in Breda om te overnachten. Via de nieuwsbrief blijft u bovendien op de hoogte van al onze aanbiedingen. Hebt u nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op door even te bellen: +31 76 522 60 55.

Relevante pagina's: