Schuif aan in ons restaurant "De Barones" en geniet van onze heerlijke gerechten. Uiteraard kunt u in ons restaurant ook de dag goed beginnen met een ontbijt van ons ontbijtbuffet. Ook kunt u natuurlijk genieten van een een heerlijke lunch.

Restaurant

Wohrmann's Bar

Dagelijks vanaf 4 uur 's middags tot 's avonds verwelkomen wij u graag in onze nieuwe Wohrmann's Bar. Hier kunt u terecht voor drankjes en kleine bites. De perfecte plek om een heerlijke cocktail te nuttigen. 

Restaurant

Groepsmenu's

Zou u graag met een grote groep willen komen eten? Dit kan! Bij Van der Valk Hotel Breda Princeville kunt u bijvoorbeeld komen eten met uw sportclub, collega's of uw vrienden en familie. 

Komt uw groep met een grote bus? Dit is geen probleem! Het hotel maakt graag een hotelarrangement voor u op maat.

Restaurant

High Tea

Heeft u wat te vieren of wilt u gezellig samen zijn met uw vrienden of familie? Geniet van heerlijke High Tea bij Van der Valk Hotel Breda Princeville! We bieden u een selectie van verschillende hartige en zoete lekkernijen. Daarbij, natuurlijk een heerlijk kopje thee of koffie.

Green Key hotel

Hotel Princeville is een erkend Green Key hotel. Wij bieden graag de hoogste service voor onze gasten, maar hierbij verliezen wij het milieu nooit uit het oog.

Slaap in een Green Key hotel in Breda

Wie er graag tussenuit gaat en toch op het milieu wil letten, kan overnachten in Hotel Princeville. Dit hotel heeft in 2013 het milieukeurmerk Green Key weten te behalen. Wij hebben verschillende hotelkamers, waaronder de Familiesuite:

  • Deze kamers hebben allen een Kingsize boxspring;
  • Een slaapbank voor 2 personen;
  • Een Senseo koffiezetapparaat voor een heerlijke kop koffie;
  • Een flatscreen tv waarop u uw favoriete programma’s kunt kijken;
  • Een tafel met stoelen;
  • Een minibar, die wij voor u op verzoek en tegen betaling kunnen vullen;
  • Een luxe badkamer die voorzien is van dubbele wastafels zodat u ’s ochtends niet hoeft te dringen, een ruime douche, een bubbelbad om heerlijk in te ontspannen en een apart toilet.

Na uw bezoek kunt u uw elektrische auto weer gemakkelijk opladen via ons oplaadpunt.

Meer weten

Wilt u graag de nacht doorbrengen in een Green Key hotel? Neem dan contact op met Hotel Princeville dat gelegen is in Breda. Wij zijn te bereiken via het telefoonnummer: +31 76 522 60 55. U boekt ook via de website eenvoudig een kamer. U blijft op de hoogte van onze arrangementen, door u aan te melden voor de nieuwsbrief.

Relevante pagina's: