Breda hotel

Ontbijt Breda

Bij Hotel Princeville kunt u genieten van een heerlijk ontbijt in Breda. Wij bieden diverse faciliteiten als fitness en WiFi. Ook kunt u kiezen uit verschillende arrangementen.

Geniet van een heerlijk ontbijt in Breda

Hotel Princeville beschikt over een eigen restaurant met de naam ‘de Barones’. Hier bent u op elk moment van de dag welkom voor een heerlijke maaltijd en ook voor een uitgebreid ontbijt in Breda kunt u bij ons terecht. Wij beschikken over een zeer ruim buffet waarbij u onder andere kunt kiezen uit:

Vroege vogels kunnen op maandag t/m vrijdag al om 6.30 uur aanschuiven, en wie graag wat langer slaapt, kan tot 10.00 uur wat bij ons eten. In het weekend serveren wij het ontbijt van 8.00 tot 11.00 uur.

Boek direct

Wie een overnachting boekt bij Hotel Princeville kan het bezoek aangenamer maken door ook te ontbijten in Breda. Voor meer informatie kunt u ons 24 uur per dag bereiken op het telefoonnummer: +31 76 522 60 55. Ons hotel beschikt over een oplaadpunt voor auto’s en u kunt u aanmelden voor onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven.

Relevante pagina's: